SKO verzorgt het overblijven (TussenSchoolseOpvang,TSO) op De Pionier en werkt nauw samen met een extern administratiekantoor, Murlen Dienstverlening. Murlen heeft ruim 15 jaar ervaring met TSO registratie en administratie en gebruikt het administratiesysteem iDEALnet.

Als u gebruik wilt maken van de TSO dan vult u het inschrijfformulier TSO in. Na verwerking van de gegevens ontvangt u van Murlen een brief met inloggegevens voor iDEALnet. U heeft daarmee toegang tot uw persoonlijke ouderpagina. Met deze persoonlijke ouderpagina regelt u het betalen van de TSO en het aan- en afmelden.

De kosten voor de TSO kunnen uitsluitend worden betaald via uw eigen ouderpagina in iDEALnet. Het is de bedoeling dat u vooraf saldo inkoopt en zorg draagt dat er voldoende saldo op uw overzicht staat voor het overblijven. Uw actuele saldo kunt u nu dus zelf online volgen.

Aan- en afmelden voor de TSO kunt u zelf regelen op uw eigen ouderpagina in iDEALnet, liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk op de dag zelf tot 10.00 uur. In noodgevallen kan er nog aan- of afgemeld worden tot 12.00 uur door contact op te nemen met Murlen, 085-2734910.

Het is niet mogelijk om via school het overblijven te regelen of contant te betalen. Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht. Het tarief is € 3,30 per overblijfbeurt. Met ingang van schooljaar 2019-2020 wordt het overblijftarief € 3,40 per overblijfbeurt

Mocht u andere vragen hebben over iDEALnet of de TSO administratie dan kunt u altijd contact opnemen met Murlen, 085-2734910. Voor overige vragen kunt u altijd kijken op de website van Murlen dienstverlening  http://www.murlendienstverlening.com

Mocht u vragen hebben over de TSO zelf. Dan kunt u altijd contact opnemen:

Coördinator Callista Woestenberg

mailto:tso-depionier@kinderopvangoosterhout.nl

0162-430744